OM FÖRETAGET

Pålitlig och miljöanpassad byggisolering i Dalarna

Med erfarenhet och kunskap i bagaget håller vi ditt hus varmt och torrt. Vi på Dala Miljöisolering AB kan allt om byggisolering och vilken lösning som passar dig och ditt hus bäst.

Erfarenhet & Expertis

Dala Miljöisolering AB har sin bas i Tällberg iDalarna. Företaget drivs av Jan Svensson, med många års erfarenhet av byggbranschen i allmänhet och byggisolering i synnerhet. Vår affärsidé är att hjälpa företag och privatpersoner att förbättra energieffektivitet och komfort genom en effektiv isolering av tak, väggar och golv.

Kunskap & Kvalitet

Vi drivs dessutom av ett stort miljöengagemang och vill bidra till användning av mer miljövänliga byggmaterial. Vi arbetar med CE-godkänd lösullsisolering från iCell, en produkt som ger isolering med hög densitet som samtidigt låter ditt hus andas.

Service & Smidighet

Från material, verktyg och tillbehör till service och utfört arbete är kvalitet det absoluta nyckelordet för vår verksamhet. Vi åtar oss uppdrag i hela Dalarna och Hälsingland med snabb installation och kvalitetssäkrat resultat. Kontakta oss gärna för rådgivning och kostnadsförslag!