TJÄNSTER

Miljöisolering från tak till golv i Dalarna

Vi håller alltid för trycket i isoleringsprocessen! Att låta oss låta oss isolera ditt hus med miljöisolering från iCell är både snabbt och enkelt. Vi använder specialutrustade blåsmaskiner som effektivt applicerar och fördelar isoleringen precis där den behövs.

Isolering hela vägen

Dala Miljöisolering AB erbjuder isolering av såväl nyproduktion som tilläggsisolering av existerande byggnader. Det finns många delar av huset som kan bidra till ökad energieffektivitet genom en bättre isolering. Vår metod passar lika bra till att isolera väggar som att tilläggsisolera vinden eller åtgärda kalla golv genom lösullsinsprutning i bjälklaget.

Miljöisoleringen från iCell går utmärkt att använda över befintlig spånisolering. Vindar, väggar, bjälklag, snedtak och golv utgör inget problem eftersom materialet sprutas in och installationen går snabbt att utföra.

Så går sprutisolering till

iCell sprutisolering pumpas under tryck in i slangar och transporteras vidare in i byggnadens hålrum. Där komprimeras den enligt bearbetningsriktlinjerna så att ett skarvfritt och genomgående isoleringsskikt skapas.
Den speciella installationstekniken har fördelar både för installatören och för byggföretaget. Genom att skapa ett diffusionsöppet isoleringsskikt får husägaren ett giftfritt och behagligt klimat i huset.
Installatören kan med en enda produkt skapa isoleringsskikt på mellan 20 och 500 mm. Inget behov finns av att lagerhålla olika dimensioner och produkttyper.

För att få reda på mer om hur sprutisolering med iCell går till är du välkommen att kontakta mig per telefon eller maila mig på jan@dalamiljoisolering.se. Om du vill veta mer om isoleringsmaterialet kan du besöka iCells hemsida.

Miljömedvetenhet

Gammal isolering fungerar ofta sämre, och är inte alltid uppdaterad för att möta moderna miljökrav. Vi erbjuder miljövänlig tilläggsisolering av gamla och nya byggnader. Genom service och underhåll från professionella yrkesexperter kan du se till att din byggnads isolering ökar sin livslängd och håller för framtiden. Det kan du spara stora pengar på i längden.